040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 20/4

Dovhjortsfärslimpa med enbärsgräddsås, rårörda vinbär, varma grönsaker och kokt potatis

Tisdag 21/4

Fiskgratäng på torsk och räkor med tomat, purjolök, sherrysås samt citron

och kokt potatis

Onsdag 22/4

Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon

Torsdag 23/4

Italiensk oxragu på högrev serveras med parmesancrème och bandpasta eller

kokt färskpotatis

Fredag 24/4

Panerad benfri fläskkotlett fylld med gorgonzola serveras med portvinssås, stekt potatis

och gröna ärtor

Lördag 25/4

Färsk dillbakad sejfilé med saffranssås, tomat-och fänkålsragu samt kokt färskpotatis

Söndag 26/4

Helstekt kalkonbröst med balsamicosås, baconfräst brysselkål, rostade pumpakärnor

och råstekt potatis

 

 

Veckans alternativ:

Spaghetti med köttfärssås och färskriven italiensk hårdost