Måndag 26/4

Rimmad oxbringa med pepparrotssås, rostade rotfrukter och kokt färskpotatis

Tisdag 27/4

Stekt flundrafilé med tomatiserad vitvinssås, bacon, stjälkkapris och kokt potatis

Onsdag 28/4

Roslagsschnitzel med rödvinssås, gröna ärtor, citron och stekt potatis

Torsdag 29/4

Currystekt kycklingbröst med sås på kokosmjölk, mango och ingefära serveras med

potatismos och wokade grönsaker

Fredag 30/4- Valborgsmässoafton

Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt kulpotatis och skysås

Lördag 1/5

Friterad rödspätta med remouladsås, citron, gröna ärtor och kokt färskpotatis

Söndag 2/5

Ljummen lammrostbiff med jordärtskockscrème, lammsky med rostad vitlök samt

friterad klyftpotatis

 

Veckans alternativ:

Fläskmedaljonger med rödvinssky, bearnaisesås, friterade lökringar och pommes frites

 

Veckans sallad:

Tonfisksallad med Thousand Islanddressing och kokt ägg