Måndag 3/5

Biff a la Lindström med kryddsmör, rödvinssås, varma grönsaker och stekt potatis

Tisdag 4/5

Stekt sillflundra med gröna ärtor, lingon, smält smör och potatismos

Onsdag 5/5

Krämig kycklingfilégryta med champinjoner, paprika och grädde serveras med

ris eller kokt potatis

Torsdag 6/5

Kålpudding med rårörda lingon, gräddig kålsky och kokt färskpotatis

Fredag 7/5

Helstekt kotlettrad med örtgräddsås, vinbärsgelé, råstekt potatis och parisermorötter

Lördag 8/5

Lasagne med kallrökt lax, lökfräst bladspenat och vitvinssås samt kronärtskockssallad

Söndag 9/5

Marinerat kalkonbröst med portvinsstuvade champinjoner, skysås, rårörda vinbär

och stekt potatis

 

Veckans alternativ:

Stekt fläsk med löksås och kokt färskpotatis

 

Veckans sallad:

Rostbiff med potatissallad, pickles och rostad lök