Måndag 3/5
Biff a la Lindström med kryddsmör, rödvinssås, varma grönsaker och stekt potatis
Tisdag 4/5
Stekt sillflundra med gröna ärtor, lingon, smält smör och potatismos
Onsdag 5/5
Krämig kycklingfilégryta med champinjoner, paprika och grädde serveras med
ris eller kokt potatis
Torsdag 6/5
Kålpudding med rårörda lingon, gräddig kålsky och kokt färskpotatis
Fredag 7/5
Helstekt kotlettrad med örtgräddsås, vinbärsgelé, råstekt potatis och parisermorötter
Lördag 8/5
Lasagne med kallrökt lax, lökfräst bladspenat och vitvinssås samt kronärtskockssallad
Söndag 9/5
Marinerat kalkonbröst med portvinsstuvade champinjoner, skysås, rårörda vinbär
och stekt potatis
Veckans alternativ:
Stekt fläsk med löksås och kokt färskpotatis
Veckans sallad:
Rostbiff med potatissallad, pickles och rostad lök
Senaste kommentarer