Måndag 1/5 – Första maj
Kålpudding med sirapssky, lingon och kokt potatis
Tisdag 2/5
Ångad torskfilé med skånsk senapssås, citron, och ärtor samt kokt potatis
Onsdag 3/5
Stekt kyckling med portvinssås, och baconlindad sparris samt potatismos
Torsdag 4/5
Ärtsoppa med fläsk och korv ELLER huset gulaschsoppa med nybakat bröd samt pannkakor med sylt och grädde
Fredag 5/5
Klassisk sjömansbiff med huset rödbetor
Lördag 6/5
Citron- och purjolökbakad hokifilé med vitvinssås, broccoli och kokt potatis
Söndag 7/5
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, konjakssås, pressgurka och haricots verts
Veckans alternativ: Spaghetti med köttfärssås och riven ost
Veckans sallad:
Insalata Caprese med lufttorkad skinka (tomat, mozzarella, basilika och oliver)
Senaste kommentarer