Måndag 1/5 – Första maj
Kålpudding med sirapssky, lingon och kokt potatis

Tisdag 2/5
Ångad torskfilé med skånsk senapssås, citron, och ärtor samt kokt potatis

Onsdag 3/5
Stekt kyckling med portvinssås, och baconlindad sparris samt potatismos

Torsdag 4/5

Ärtsoppa med fläsk och korv ELLER huset gulaschsoppa med nybakat bröd samt pannkakor med sylt och grädde

Fredag 5/5

Klassisk sjömansbiff med huset rödbetor

Lördag 6/5
Citron- och purjolökbakad hokifilé med vitvinssås, broccoli och kokt potatis

Söndag 7/5
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, konjakssås, pressgurka och haricots verts

Veckans alternativ: Spaghetti med köttfärssås och riven ost

Veckans sallad:
Insalata Caprese med lufttorkad skinka (tomat, mozzarella, basilika och oliver)