040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 4/5

Currystekt kycklingbröst med mango- och ingefärasås, wokade grönsaker och

ris eller kokt färskpotatis

Tisdag 5/5

Husets fisksoppa på Stillahavstorsk och lax. Pannkakor med sylt och grädde

Onsdag 6/5

Persiljejärpar med gräddsås, vinbärsgelé, inlagd gurka och ugnsstekt potatis

Torsdag 7/5

Bouef Bourgignon. Fransk högrevsgryta med sidfläsk, syltlök, champinjoner och rött vin

serveras med ris eller kokt potatis

Fredag 8/5

Panerad schnitzel fylld med färskost och skinka, rosépepparsås och purjolökspotatis

Lördag 9/5

Fläskfilégryta med prinskorv, paprika och cornichons samt potatismos

Söndag 10/5

Knaperstekt gåsbröst med sås på konjak och Madeira, ramslökspesto, brysselkål och

stekt kulpotatis

Tillsvidare endast avhämtning!

 

 

Veckans alternativ:

Kycklingsallad med bacon, romansallad och parmesanost serveras med krutonger

och Caesardressing