Måndag 10/5

Ostgratinerad falukorv med picklessås, äppelsallad och potatismos

Tisdag 11/5

Gratinerad torskfilé med sherrysås, babyspenat, kapris och cocktailtomat samt citron

och kokt färskpotatis

Onsdag 12/5

Wallenbergare med smält smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatismos

Torsdag 13/5- Kristi himmelsfärds dag

Panerad fläskschnitzel med sardellsmör, friterad kapris, rödvinssås, ärtor och råstekt

potatis

Fredag 14/5

Spezzatino di vitello- Norditaliensk kalvgryta serveras med haricots verts och kokt

färskpotatis

Lördag 15/5

Basilikabakad laxfilé med stenbitsromshollandaise, grön sparris, citron och kokt

färskpotatis

Söndag 16/5

Ugnsstekt kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och stekt potatis

 

Veckans alternativ:

Potatis- och purjolökssoppa med knaperstekt bacon och finklippt gräslök samt

pannkakor med sylt och grädde

 

Veckans sallad:

Räksallad med kokt ägg och Rhode Islanddressing