Måndag 10/1

Pannbiff med stekt lök, lingon, skysås och kokt potatis

Tisdag 11/1

Piccata på sejfilé med tomatiserad vitvinssås, bacon, champinjoner och kokt potatis

Onsdag 12/1

Korv Stroganoff med potatismos samt tomat- och rödlökssallad

Torsdag 13/1

Ärtsoppa med fläsk och korv ELLER: Husets gulaschsoppa med nybakat bröd

Pannkakor med sylt och grädde

Fredag 14/1

Panerad fläskschnitzel med citron, ansjovis och kapris samt rödvinssås, gröna ärtor och

stekt potatis

Lördag 15/1

Friterad rödspätta med potatismos, remouladsås, citron och broccoli

Söndag 16/1

Marinerad kalkonstek med gräddsås, vinbärschutney, brysselkål och kokt potatis

 

Veckans alternativ:

Husets hamburgare med cheddarost, inlagd gurka, rödlök och tomat samt dressing och

pommes frites