Måndag 11/1
Broströmmare* med rårörda lingon, gröna ärtor, smält smör och potatismos
Tisdag 12/1
Stekt torskfilé med stenbitsrom-och vitvinssås, dressad rucola- och tomatsallad, citron
och kokt potatis
Onsdag 13/1
Currystekt kycklingbröst med äpple och bacon, cidersås och stekt potatis
Torsdag 14/1
Rotmos med rimmad bog och fläskkorv, persiljeolja och skånsk senap
Fredag 15/1
Panerad schnitzel fylld med chèvre och skinka samt rödvinssås, citron, gröna ärtor och
stekt potatis
Lördag 16/1
Älgfärsbullar med viltgräddsås, potatispuré med bacon och gräslök, lingon och pressgurka
Söndag 17/1
Porterstek med himmelsk sås, hasselbackspotatis, vinbärsgelé, morot och brysselkål
Veckans alternativ:
Fläskmedaljonger med rödvinssås, örtsmör och pommes frites
Veckans sallad:
Melonsallad med fetaost och mynta samt kallrökt Tvärnöskinka
* Wallenbergare gjord på fläskfärs
Senaste kommentarer