Måndag 11/1

Broströmmare* med rårörda lingon, gröna ärtor, smält smör och potatismos

Tisdag 12/1

Stekt torskfilé med stenbitsrom-och vitvinssås, dressad rucola- och tomatsallad, citron

och kokt potatis

Onsdag 13/1

Currystekt kycklingbröst med äpple och bacon, cidersås och stekt potatis

Torsdag 14/1

Rotmos med rimmad bog och fläskkorv, persiljeolja och skånsk senap

Fredag 15/1

Panerad schnitzel fylld med chèvre och skinka samt rödvinssås, citron, gröna ärtor och

stekt potatis

Lördag 16/1

Älgfärsbullar med viltgräddsås, potatispuré med bacon och gräslök, lingon och pressgurka

Söndag 17/1

Porterstek med himmelsk sås, hasselbackspotatis, vinbärsgelé, morot och brysselkål

 

Veckans alternativ:

Fläskmedaljonger med rödvinssås, örtsmör och pommes frites

 

Veckans sallad:

Melonsallad med fetaost och mynta samt kallrökt Tvärnöskinka

 

* Wallenbergare gjord på fläskfärs