040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 6/1 – Trettondedag Jul

Helstekt kalkonbröst med saffran-och apelsinsås, smörfräst brysselkål och råstekt potatis

Tisdag 7/1

Stekt sillflundra med potatismos, smält smör, gröna ärtor och rårörda lingon

Onsdag 8/1

Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Torsdag 9/1

Persiljejärpar med gräddsås, saltgurka, vinbärsgelé och ugnsstekt potatis

Fredag 10/1

Ost-och skinkfylld fläskschnitzel med rödvinssky, gröna ärtor, citron och stekt potatis

Lördag 11/1

Vinpocherade rödspättafiléer med hummersås, citron, gröna bönor och potatismos

Söndag 12/1

Helstekt kotlettrad med mild pepparsås, varma grönsaker och potatiskaka

 

 

Veckans alternativ:

Spaghetti med köttfärssås och färskriven italiensk hårdost