Måndag 16/5

Wallenbergare med smält smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatismos

Tisdag 17/5

Stekt kummelfilé med vitvinssås, heta räkor, broccoli, citron och kokt färskpotatis

Onsdag 18/5

Marinerat kycklingbröst med bearnaisesås, purjolökspotatis och picklade grönsaker

Torsdag 19/5

Pepparrotskött på fransyska med morot, haricots verts och kokt färskpotatis

Fredag 20/5

Schnitzel Cordon Bleu med stekt potatis, rödvinssås, citron och ärtsallad

Lördag 21/5

Gösfilé med kapris, rödbetor, smält smör, citron och kokt färskpotatis

Söndag 22/5

Kronhjortsstek med potatis- och jordärtskockspuré, chutney på äpple och ingefära samt

lingonsås

 

Veckans alternativ:

Rogan Josh – Indisk lammgryta serveras med ris och mango chutney