Måndag 15/5
Pannbiff med stekt lök, rödvinssås, lingon och kokt potatis

Tisdag 16/5
Husets panerade Alaskafilé med kall räk- och dillsås, ångade morötter och kokt potatis

Onsdag 17/5
Biff à la Lindström med sås, kryddsmör, saltgurka och råstekt potatis

Torsdag 18/5 – Kristi Himmelsfärdsdag

Helstekt fläskfilé med mango- och grönpepparsås, klyftpotatis och parisermorötter

Fredag 19/5

Skånelåda – fläskmedaljong, prinskorv och bacon samt skysås och gräddstuvad potatis

Lördag 20/5
Fiskgratäng på koljafilé med räkor och cocktailtomat, hummersås, citron och kokt potatis

Söndag 21/5
Grillad kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och kokt potatis

Veckans alternativ: Lax- och spenatpaj med kall dillsås

Veckans sallad:
Ost- och skinksallad med Rhode Islanddressing