Måndag 17/5

Hjortfärslimpa med dijon- och dragonsås, inlagd gurka, äppelmos och kokt potatis

Tisdag 18/5

Panerad koljafilé med sauce Maximilian, dressad ruccola- och tomatsallad, citron och

kokt färskpotatis

Onsdag 19/5

Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon

Torsdag 20/5

Biff Stroganoff med smetana, saltgurka och ris eller kokt färskpotatis

Fredag 21/5

Högrevsfärsbiff med rödvinssås, persiljesmör, bacon och gräslök samt potatismos

Lördag 22/5

Gravad lax med dillstuvad potatis, hovmästarsås och citron

Söndag 23/5

Fläskfilé Tyrolienne. Bearnaisesås, tomatconcassé, friterade lökringar och stekt potatis

 

Veckans alternativ:

Spaghetti med köttfärssås och färskriven ost

 

Veckans sallad:

Kycklingsallad med bacon,tomat, romansallad samt Caesardressing och krutonger