Måndag 22/5
Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis

Tisdag 23/5
Friterad rödspätta Öresund, bearnaisesås, räkor, sparris, citron och pommes frites

Onsdag 24/5
Kycklingspett marinerat på grekiskt vis serveras med tzatziki och klyftpotatis

Torsdag 25/5

Kalvfärsbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos

Fredag 26/5

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Lördag 27/5
Lasagne med kallrökt lax, bladspenat och vitvinssås serveras med tomatsallad och citron

Söndag 28/5
Panerad fläskschnitzel med citron, ansjovis och kapris, rödvinssås, gröna ärtor och stekt potatis

Veckans alternativ:

Spaghetti carbonara med rå äggula

Veckans sallad:
Räksallad med Rhode Islanddressing     119 kr