Måndag 19/5
Kåldolmar med kokt potatis, gräddsås, och lingon
Tisdag 20/5
Huset fisksoppa med räkor, aioli och nybakat bröd och pannkakor med sylt och grädde
Onsdag 21/5
Stekt fläsk med löksås och färsk potatis, rårörda lingon och persiljesallad
Torsdag 22/5
Kalvfärsbiff med choronsauce, rödvinssås, friterade lökringar och pommes frites
Fredag 23/5
Boeuf Bourguignon – fransk gryta med sidfläsk, champinjoner, syltlök och rödvin serveras
med potatismos
Lördag 24/5
Laxpudding med smält smör, gröna ärtor och citron
Söndag 25/5
Honungsgriljerade revbensspjäll med coleslawsallad, Madeirasås och klyftpotatis
Veckans alternativ:
Fläskmedaljonger med Bearnaisesås, tomatsallad och klyftpotatis 119 kr
Tagliatelle med rökt lax och spenat och hårdost 119 kr
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 109 kr
Bakad potatis med Skagenröra och citron 119 kr
Jordgubbssorbet, mangosorbet och citronsorbet med bär 79 kr
Camembert med hjortronsylt 89 kr
Senaste kommentarer