Måndag 19/5
Kåldolmar med kokt potatis, gräddsås, och lingon

Tisdag 20/5
Huset fisksoppa med räkor, aioli och nybakat bröd och pannkakor med sylt och grädde

Onsdag 21/5
Stekt fläsk med löksås och färsk potatis, rårörda lingon och persiljesallad

Torsdag 22/5
Kalvfärsbiff med choronsauce, rödvinssås, friterade lökringar och pommes frites

Fredag 23/5
Boeuf Bourguignon – fransk gryta med sidfläsk, champinjoner, syltlök och rödvin serveras
med potatismos

Lördag 24/5
Laxpudding med smält smör, gröna ärtor och citron

Söndag 25/5
Honungsgriljerade revbensspjäll med coleslawsallad, Madeirasås och klyftpotatis

Veckans alternativ:

Fläskmedaljonger med Bearnaisesås, tomatsallad och klyftpotatis  119 kr

Tagliatelle med rökt lax och spenat och hårdost  119 kr

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad  109 kr

Bakad potatis med Skagenröra och citron  119 kr

Jordgubbssorbet, mangosorbet och citronsorbet med bär  79 kr

Camembert med hjortronsylt   89 kr