Måndag 24/5
Köttbullar med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos
Tisdag 25/5
Dillbakad sejfilé med kapris, rödbetor, smält smör och kokt färskpotatis
Onsdag 26/5
Panerad benfri fläskkotlett med pepparrotsäppelmos, inlagd gurka, rödvinssås och
stekt potatis
Torsdag 27/5
Ädelostfyllt kycklingbröst med bacon serveras med tomatsås, picklad rödlök och potatismos
Fredag 28/5
Filet mignon black & white. Oxfilé, fläskfilé, bearnaise, madeirasås, bakad tomat och
pommes frites
Lördag 29/5
Vinpocherad flundrafilé med hummersås, räkor, stomp på potatis och jordärtsskocka samt
citron och gröna ärtor
Söndag 30/5
Rosmarinstekt fläskkarré med äppelcidersås, purjolökspotatis och rödkål
Veckans alternativ:
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Veckans sallad:
Sallad Nicoise (tonfisk,sardeller,kall potatis, haricots verts, oliver, sallad, lök, paprika,
tomat och ägg)
Senaste kommentarer