040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 18/5

Oxfärsbiff med portvinsstuvade champinjoner, skysås, broccoli och klyftpotatis

Tisdag 19/5

Stekt sandskäddafilé Florentine. Lökfräst bladspenat, vitvinssås, citron och kokt

färskpotatis

Onsdag 20/5

Bruna bönor med stekt fläsk och korv ALTERNATIVT: Raggmunkar med stekt fläsk

och rårörda lingon

Torsdag 21/5 – Kristi himmelfärdsdag

Kalvfärsbullar med dijon- och dragonsås, vinbärsgelé, picklad rödlök och potatismos

Fredag 22/5

Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Lördag 23/5

Bakad torskfilé med kall stenbitsromsås, citron, gröna ärtor och kokt färskpotatis

Söndag 24/5

Helstekt kotlettrad med mild pepparsås, friterade lökringar, varma grönsaker och

stekt potatis

 

Veckans alternativ:

Kycklingpanna med kokos, ingefära, röd curry och lime serveras med ris