Måndag 24/5

Köttbullar med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Tisdag 25/5

Dillbakad sejfilé med kapris, rödbetor, smält smör och kokt färskpotatis

Onsdag 26/5

Panerad benfri fläskkotlett med pepparrotsäppelmos, inlagd gurka, rödvinssås och

stekt potatis

Torsdag 27/5

Ädelostfyllt kycklingbröst med bacon serveras med tomatsås, picklad rödlök och potatismos

Fredag 28/5

Filet mignon black & white. Oxfilé, fläskfilé, bearnaise, madeirasås, bakad tomat och

pommes frites

Lördag 29/5

Vinpocherad flundrafilé med hummersås, räkor, stomp på potatis och jordärtsskocka samt

citron och gröna ärtor

Söndag 30/5

Rosmarinstekt fläskkarré med äppelcidersås, purjolökspotatis och rödkål

 

Veckans alternativ:

Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor

 

Veckans sallad:

Sallad Nicoise (tonfisk,sardeller,kall potatis, haricots verts, oliver, sallad, lök, paprika,

tomat och ägg)