Måndag 30/5

Hjortfärslimpa med enbärsgräddsås, konjakslingon, varma grönsaker och potatismos

Tisdag 31/5

Stekt panerad torskfilé med remouladsås, råkostsallad, citron och kokt färskpotatis

Onsdag 1/6

Ädelostgratinerad fläsknoisette med rödvinssås, grillad tomat och husets klyftpotatis

Torsdag 2/6

Gryta på skinkstek med äpple, purjolök och curry serveras med ris eller kokt färskpotatis

Fredag 3/6

Kalvfärsbullar med dijon- och dragonsås, potatis- och palsternackspuré, vinbärschutney

och picklad rödlök

Lördag 4/6 – Pingstafton

Kycklingsteak med bearnaisesås, rödvinssky, baconlindad sparris och stekt potatis

Söndag 5/6 – Pingstdagen

Helstekt fläskfilé med portvinsstuvade champinjoner, skysås, vaxbönor och rostad

färskpotatis

 

Veckans alternativ:

Tagliatelle med kallrökt lax och bladspenat i krämig sås