Måndag 29/5
Dansk femöring – färsbiff med stekt lök och ägg, rödvinssås och kokt potatis

Tisdag 30/5
Stekt sillflundra med gröna ärtor, lingon, smält smör och potatismos

Onsdag 31/5
Krämig kycklinggryta med champinjoner, paprika och grädde serveras med ris eller kokt potatis

Torsdag 1/6

Skånsk kalops med huset rödbetor och kokt potatis

Fredag 2/6

Helstekt kalkonbröst med portvinsstuvade champinjoner, skysås, vinbärsgelé och stekt potatis

Lördag 3/6
Panerad torskfilé med remouladsås, råkostsallad citron och kokt potatis

Söndag 4/6
Helstekt fläskfilé med bearnaisesås, madeirasky, friterade lökringar och stekt potatis

Veckans alternativ:

Hamburgare med cheddarost, tomat, sallad, rödlök samt pommes frites

Veckans sallad:
Tonfisksallad med kokt ägg och Rhode Islanddressing