Måndag 5/6
Kålpudding med gräddsås, lingon och kokt potatis

Tisdag 6/6 – Nationaldagen
Panerad torskfilé samt kall sås med bostongurka och dill, gröna ärtor och kokt potatis

Onsdag 7/6
Marinerat kycklingbröst med mango- och grönpepparsås, grillade grönsaker samt ris eller kokt potatis

Torsdag 8/6
Husets gulaschsoppa med nybakat bröd ELLER Bräck kassler med stuvade champinjoner, varma grönsaker och kokt potatis

Fredag 9/6
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos

Lördag 10/6
Havets Wallenbergare på lax, räkor och Alaskafilé serveras med hummersås, citron, gröna ärtor och potatismos

Söndag 11/6
Helstekt rapsgriskarré med rökt chilismör, madeirasås, örtpotatis och varma grönsaker

Veckans alternativ:

Ayads kebabtallik med pommes frites, sallad, feferoni mild sås eller vitlökssås

Veckans sallad:
Räksallad med Rhode Islanddressing 119 kr