Måndag 2/6
Wallenbergare med potatismos, smält smör, lingon och gröna ärtor

Tisdag 3/6
Fiskgratäng på koljafilé med räkor och cocktailtomater, dillsås, potatismos och citron

Onsdag 4/6
Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt kulpotatis och skysås

Torsdag 5/6
Fläskpannkaka med timjansbakat äpple Alternativt Raggmunk med stekt fläsk och lingon

Fredag 6/6 – Nationaldagen – Spotifymusik under lunchen
Black & White – grillad ryggbiff/fläskfilé, Idahopotatis, Haricots Verts samt rödvinssås och Bearnaisesås

Lördag 7/6
Panerad spättfilé, kall trädgårdsmästarsås, citron, varma grönsaker och kokt potatis

Söndag 8/6
Helstekt kotlettrad med mild pepparsås, broccoli och purjolökspotatis

Veckans alternativ:
Räkbomb med sallad, räkor, majonnäs, ägg och citron  140 kr

Klassisk lasagne  119 kr

Förvaltarens pasta – Pasta, kyckling och champinjoner i krämig sås och hårdost  119 kr

Caesarsallad, kyckling, bacon, tomat, dressing och krutonger  119 kr

Jordgubbssorbet, mangosorbet och citronsorbet med bär  79 kr

Camembert med hjortronsylt  89 kr