040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 7/6

Stekt fläsk med löksås och kokt färskpotatis

Tisdag 8/6

Fiskgratäng med sherrysås, soltorkad tomat och gräslök serveras med potatismos, citron

och gröna ärtor

Onsdag 9/6

Kalvfärsbiff med myntatzatziki, grillad paprika, skysås och ugnsstekt potatis

Torsdag 10/6

Kycklingbröst med choronsauce, rödvinssås, baconlindad sparris och friterad klyftpotatis

Fredag 11/6

Kokt kalv i dillsås med morot, persiljerot och kokt färskpotatis

Lördag 12/6

Havets Wallenbergare på lax, sej och räkor serveras med rårörda lingon, smält smör,

potatismos och gröna ärtor

Söndag 13/6

Helstekt kotlettrad med Karl-Johansvampsås, vinbärsgelé, potatisgratäng och sockerärter

 

Veckans alternativ:

Lammkorv med surkål, klar potatissallad och äppelsenap

 

Veckans sallad:

Insalata Caprese (tomat,basilika och mozzarella) med pastrami och grissini