040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 1/6

Hjortfärsbiff med lingongräddsås, picklad rabarber och råstekt potatis

Tisdag 2/6

Vinpocherad koljaryggfilé med ägg-och persiljesås, citron och kokt färskpotatis

Onsdag 3/6

Parmesanpanerad kycklingfilé med rökig tomatsås, broccoli och potatismos

Torsdag 4/6

Högrevsgryta med champinjoner, bacon, rött vin och rosmarin samt kokt färskpotatis

Fredag 5/6

Wallenbergare med smält smör, rårörda lingon, gröna ärtor och potatispuré

Lördag 6/6 – Nationaldagen

Lasagne med kallrökt lax, bladspenat och vitvinssås serveras med citron samt

tomat-och kronärtskockssallad

Söndag 7/6

Örtstekt kalvrulle med rödvinssås, vitlökssmör, bakad tomat och stekt potatis

 

Veckans alternativ:

Bräckt kassler med stuvad blomkål, kokt färskpotatis samt senaps-och krassecrème

 

Veckans sallad:

Tonfisksallad med ägg och Rhode Islandsås

Vi erbjuder endast mat för avhämtning för tillfället!