Måndag 6/6 – Nationaldagen

Helstekt ryggbiff med rödvinssås, vitlökssmör, grillade grönsaker och pommes frites

Tisdag 7/6

Stekt stillahavsspättafilé med hummersås, potatismos, gröna ärtor och citron

Onsdag 8/6

Panerad benfri fläskkotlett med rödkål, äppelmos, skysås och råstekt potatis

Torsdag 9/6

Högrevsgryta med champinjoner, sidfläsk, rosmarin och rött vin serveras med ris eller

kokt färskpotatis

Fredag 10/6

Basilikamarinerat kycklingbröst med gräddig tomatsås, haricots verts och potatismos

Lördag 11/6

Apelsin- och ingefäraglaserade revbensspjäll med skysås, coleslaw och ugnsstekt potatis

Söndag 12/6

Pepparstekt kalvrulle med timjan- och balsamicosås, brynta champinjoner och

örtrostad potatis

 

Veckans alternativ:

Isterband med dillstuvad potatis, senap och rödbetor