Måndag 12/6
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Tisdag 13/6
Husets fisksoppa med saffran, räkor, aioli och nybakat bröd samt pannkakor med sylt och grädde

Onsdag 14/6
Biff Stroganoff med gräddfil och saltgurka samt ris eller potatismos

Torsdag 15/6
Kokt kalv i dillsås morot och palsternacka samt kokt potatis

Fredag 16/6
Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt kulpotatis och skysås

Lördag 17/6
Fiskgratäng med räkor, sparris, cocktailtomat, citron och potatismos

Söndag 18/6
Honungbakad kalkonstek med tomatsallad, vitvinssås och rostad delikatess potatis

Veckans alternativ:

Tagliatelle med kallrökt lax och bladspenat i krämig sås

Ayads grekiska moussaka

Veckans sallad:
Grekisk sallad med melon