Måndag 14/6
Korv Stroganoff med potatismos och råkostsallad
Tisdag 15/6
Pocherad sejfilé med skånsk senapssås, gröna ärtor, citron och kokt färskpotatis
Onsdag 16/6
Kycklingbröst med lufttorkad skinka, portvinssås, brynta champinjoner och
purjolökspotatis
Torsdag 17/6
Grekisk lammfärsbiff med fårostcrème, olivsallad, timjansky och råstekt potatis
Fredag 18/6
Bouef Bourguignon- Fransk oxgryta med sidfläsk, champinjoner, syltlök och rött vin
serveras med ris eller kokt färskpotatis
Lördag 19/6
Basilikabakad laxfilé med hollandaisesås, tomatvinägrett, broccoli, citron och
kokt färskpotatis
Söndag 20/6
Hickoryglaserade revbensspjäll med barbecuesås, coleslawsallad och friterad klyftpotatis
Veckans alternativ:
Pasta tagliatelle med kallrökt lax och bladspenat i krämig sås
Veckans sallad:
Tonfisksallad med kokt ägg och Rhode Islanddressing
Senaste kommentarer