Måndag 14/6

Korv Stroganoff med potatismos och råkostsallad

Tisdag 15/6

Pocherad sejfilé med skånsk senapssås, gröna ärtor, citron och kokt färskpotatis

Onsdag 16/6

Kycklingbröst med lufttorkad skinka, portvinssås, brynta champinjoner och

purjolökspotatis

Torsdag 17/6

Grekisk lammfärsbiff med fårostcrème, olivsallad, timjansky och råstekt potatis

Fredag 18/6

Bouef Bourguignon- Fransk oxgryta med sidfläsk, champinjoner, syltlök och rött vin

serveras med ris eller kokt färskpotatis

Lördag 19/6

Basilikabakad laxfilé med hollandaisesås, tomatvinägrett, broccoli, citron och

kokt färskpotatis

Söndag 20/6

Hickoryglaserade revbensspjäll med barbecuesås, coleslawsallad och friterad klyftpotatis

 

Veckans alternativ:

Pasta tagliatelle med kallrökt lax och bladspenat i krämig sås

 

Veckans sallad:

Tonfisksallad med kokt ägg och Rhode Islanddressing