040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 13/6

Krämig kycklingfilégryta med paprika, champinjoner och grädde serveras med ris och

broccoli

Tisdag 14/6

Rimmad pocherad alaskafilé med skånsk senapssås, gröna ärtor, citron och kokt färskpotatis

Onsdag 15/6

Ostpanerade fläskmedaljonger med bacon, champinjoner och tomatsås samt ris eller kokt

potatis

Torsdag 16/6

Biff a la Lindström med kryddsmör, skysås, inlagd gurka och stekt potatis

Fredag 17/6

Stekt majskycklingbröst med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och stekt kulpotatis

Lördag 18/6

Marinerat fläskfiléspett med kall vitlökssås, tomatsalsa, sallad med medelhavsost och

ugnsstekt potatis

Söndag 19/6

Långbakat högrevshjärta med barbequesås, choronsauce, grön bönsallad och klyftpotatis

 

Veckans alternativ:

Kalvlever Anglais med kapris, bacon, rödvinssås och kokt potatis