Måndag 19/6
Helstekt fläskkotlett med rödvinssås, vitlökssmör, grillade grönsaker och pommes frites

Tisdag 20/6
Stekt Alaskafilé med hummersås, potatismos, gröna ärtor och citron

Onsdag 21/6
Basilikamarinerat kycklingbröst med gräddig tomatsås, haricots verts och ugnsstekt potatis

Torsdag 22/6
Apelsin- och ingefäraglaserade revbensspjäll med skysås, coleslaw och kokt potatis

Fredag 23/6 – Midsommarafton
Matjessill, gräddfil, gräslök och 2 sorters sill, kokt ägg, köttbullar, priskorv, dillkokt potatis, bröd och ost
och jordgubbstårta 119 kr

Lördag 24/6 – Midsommardagen
Friterad rödspätta Öresund bearnaisesås, räkor, sparris och pommes frites samt citron

Söndag 25/6
Örtstekt kalkonbröst med skogssvampsås, vinbärsgelé och stekt potatis

Veckans alternativ:

Isterband med dillstuvad potatis, senap och rödbetor

Kall kycklingpasta med grönsaker och vitlökssås