Måndag 13/6
Krämig kycklingfilégryta med paprika, champinjoner och grädde serveras med ris och
broccoli
Tisdag 14/6
Rimmad pocherad alaskafilé med skånsk senapssås, gröna ärtor, citron och kokt färskpotatis
Onsdag 15/6
Ostpanerade fläskmedaljonger med bacon, champinjoner och tomatsås samt ris eller kokt
potatis
Torsdag 16/6
Biff a la Lindström med kryddsmör, skysås, inlagd gurka och stekt potatis
Fredag 17/6
Stekt majskycklingbröst med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och stekt kulpotatis
Lördag 18/6
Marinerat fläskfiléspett med kall vitlökssås, tomatsalsa, sallad med medelhavsost och
ugnsstekt potatis
Söndag 19/6
Långbakat högrevshjärta med barbequesås, choronsauce, grön bönsallad och klyftpotatis
Veckans alternativ:
Kalvlever Anglais med kapris, bacon, rödvinssås och kokt potatis
Senaste kommentarer