Måndag 20/6
Ostgratinerad falukorv med picklessås och potatismos
Tisdag 21/6
Husets panerade hokifilé med kall stenbitsromsås, tomatsallad, citron och kokt färskpotatis
Onsdag 22/6
Köttfärslimpa med gräddsås, lingon, inlagd gurka och kokt färskpotatis
Torsdag 23/6
Roslagsschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis
Fredag 24/6 – Midsommarafton
Matjessill, gräddfil, gräslök, kokt ägg, dillkokt färskpotatis, bröd och ost.
Jordgubbstårta
Lördag 25/6 – Midsommardagen
Honungsgriljerad skinkstek med marsalasås, vinbärsgelé,varma grönsaker och
ugnsstekt potatis
Söndag 26/6
Ugnsstekt kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och kokt potatis
Veckans alternativ:
Ayads grekiska moussaka
Veckans sallad:
Pastasallad med kyckling, bacon och brynta champinjoner samt parmesandressing
Senaste kommentarer