Måndag 28/6
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon
Tisdag 29/6
Ost- och svampöverbakad färsk sejfilé med vitvinssås, citron, sockerärter och kokt
färskpotatis
Onsdag 30/6
Kålpudding med rårörda lingon, gräddig kålsky och kokt färskpotatis
Torsdag 1/7
Kycklingspett marinerat på grekiskt vis serveras med saffranstzatziki, rödvinssky,
bakad tomat och friterad klyftpotatis
Fredag 2/7
Helstekt kotlettrad med örtgräddsås, vinbärsgelé, picklade grönsaker och råstekt potatis
Lördag 3/7
Friterad rödspätta med remouladsås, citron, gröna ärtor och kokt färskpotatis
Söndag 4/7
Brässerad oxstek på innanlår serveras med kantarellsås, rönnbärsgelé, varma
grönsaker och stekt potatis
Veckans alternativ:
Fläskmedaljonger med jalapenosås, pommes frites och tomatsallad
Veckans sallad:
Thailändsk biffsallad med nudlar, grönsaker samt chili- och ingefäradressing
Senaste kommentarer