Måndag 26/6
Pannbiff med stekt lök, skysås, rårörda lingon och kokt potatis

Tisdag 27/6
Bakad kummelfilé serveras med kokt potatis, saffran- och pernodsås och vitlöksfrästa sockerärtor

Onsdag 28/6
Skånelåda – fläskmedaljong, prinskorv och bacon med skysås och gräddstuvad potatis

Torsdag 29/6
Griljerade revbensspjäll med gräddsås, inlagd gurka, äppelmos och stekt potatis

Fredag 30/6
Wallenbergare med potatismos, smält smör, rårörda lingon och ärtor

Lördag 1/7
Honungsgriljerad skinkstek med aprikos- och rödvinssås, brysselkål och råstekt potatis

Söndag 2/7
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, ångade morötter och mild pepparsås

Veckans alternativ:

Bakad potatis med Skagenröra

Pasta Carbonara

Veckans sallad:

Ceasarsallad med bacon, kyckling, tomat, gurka och ceasardressing