Måndag 5/7
Dansk femöring. Färsbiff, stekt lök och ägg, rödvinssås och kokt potatis
Tisdag 6/7
Färskostbakad laxfilé med sherrysås, bladspenat, citron och kokt färskpotatis
Onsdag 7/7
Piccata på kycklingfilé med bacon och champinjoner samt tomatsås och potatismos
Torsdag 8/7
Viltfärsbullar med enbärsgräddsås, vinbärsgelé, inlagd gurka och purjolökspotatis
Fredag 9/7
Panerad fläskschnitzel med citron, kapris och ansjovis samt skysås, gröna ärtor och
stekt potatis
Lördag 10/7
Rimmad torskrygg med hummersås, gröna bönor, citron opch potatismos
Söndag 11/7
Plommonspäckad fläskkarré med madeirasås, äppelmos, ingefärsgurka och kokt
färskpotatis
Veckans alternativ:
Blodpudding med äppel-och lökfräs, stekt bacon och lingonsylt
Veckans sallad:
Tonfisksallad med Thousand Islanddressing och kokt ägg
Senaste kommentarer