Måndag 5/7

Dansk femöring. Färsbiff, stekt lök och ägg, rödvinssås och kokt potatis

Tisdag 6/7

Färskostbakad laxfilé med sherrysås, bladspenat, citron och kokt färskpotatis

Onsdag 7/7

Piccata på kycklingfilé med bacon och champinjoner samt tomatsås och potatismos

Torsdag 8/7

Viltfärsbullar med enbärsgräddsås, vinbärsgelé, inlagd gurka och purjolökspotatis

Fredag 9/7

Panerad fläskschnitzel med citron, kapris och ansjovis samt skysås, gröna ärtor och

stekt potatis

Lördag 10/7

Rimmad torskrygg med hummersås, gröna bönor, citron opch potatismos

Söndag 11/7

Plommonspäckad fläskkarré med madeirasås, äppelmos, ingefärsgurka och kokt

färskpotatis

 

Veckans alternativ:

Blodpudding med äppel-och lökfräs, stekt bacon och lingonsylt

 

Veckans sallad:

Tonfisksallad med Thousand Islanddressing och kokt ägg