040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 29/6

Pannbiff med stekt lök, skysås, rårörda lingon och kokt potatis

Tisdag 30/6

Stekt sillflundra med potatismos, smält smör, gröna ärtor och lingon

Onsdag 1/7

Baconlindad kycklingfilé med dijon- och dragonsås, vinbärsgelé och råstekt potatis

Torsdag 2/7

Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kokt färskpotatis

Fredag 3/7

Oxfärsbiff med potatismos, bacon, gräslök, rödvinssås och persiljesmör

Lördag 4/7

Friterad rödspätta med kall räk- och romsås, picklad morot, citron och kokt färskpotatis

Söndag 5/7

Helstekt fläskfilé med wokade grönsaker, timjansky, fetaostcrème och stekt potatis

Veckans alternativ:

Färsk pasta fylld med riccotaost och spenat samt skinka, kronärtskocka, tomat och

purjolökssås

 

Veckans sallad:

Melonsallad med fetaost, mynta och rostade pumpakärnor samt pastrami