Måndag 17/7
Ost-och skinkspäckad köttfärslimpa med gräddig balsamicosky, varma grönsaker och potatismos
Tisdag 18/7
Fiskgratäng på Alaskafilé med salladslök, champinjoner och dill i hummersås serveras med
kokt potatis och citron
Onsdag 19/7
Kycklinggryta med svamp och paprika serveras med ris eller kokt potatis
Torsdag 20/7
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, skogssvampsås och parisermorötter
Fredag 21/7
Skånsk kalops med rödbetor
Lördag 22/7
Kalvfärsbiff med Choronsauce rödvinssås, friterade lökringar och pommes frites
Söndag 23/7
Panerad torsk med kall trädgårdsmästaresås, citron, varma grönsaker och kokt potatis
Veckans alternativ:
Kalvlever suedoise, gräddsås, lingon och pressgurka och kokt potatis
Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor
Veckans sallad:
Fråga personalen
Senaste kommentarer