Måndag 17/7
Ost-och skinkspäckad köttfärslimpa med gräddig balsamicosky, varma grönsaker och potatismos

Tisdag 18/7
Fiskgratäng på Alaskafilé med salladslök, champinjoner och dill i hummersås serveras med
kokt potatis och citron

Onsdag 19/7
Kycklinggryta med svamp och paprika serveras med ris eller kokt potatis

Torsdag 20/7
Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, skogssvampsås och parisermorötter

Fredag 21/7

Skånsk kalops med rödbetor

Lördag 22/7
Kalvfärsbiff med Choronsauce rödvinssås, friterade lökringar och pommes frites

Söndag 23/7
Panerad torsk med kall trädgårdsmästaresås, citron, varma grönsaker och kokt potatis

Veckans alternativ:

Kalvlever suedoise, gräddsås, lingon och pressgurka och kokt potatis

Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor

Veckans sallad:
Fråga personalen