Måndag 19/7
Isterband eller bamsekorv med dillstuvad potatis, rödbetor och senap
Tisdag 20/7
Panerad koljafilé med kall räk-och stenbitsromsås, sockerärter och kokt potatis
Onsdag 21/7
Kalvfärsbiff med skogssvampsås, tranbär, broccoli och råstekt potatis
Torsdag 22/7
Fläskmedaljong med portvinssås, jordärtskockscrème, parisermorötter och friterad klyftpotatis
Fredag 23/7
Italiensk kalvgryta med vitt vin, apelsin, tomat och timjan serveras med potatismos
Lördag 24/7
Dillbakad torskfilé med kapris, rödbetor, smält smör och kokt potatis
Söndag 25/7
Helstekt fläskfilé med dijon- och dragonsås, farinbakat äpple, inlagd gurka och
ugnsstekt potatis
Veckans alternativ:
Spaghetti Carbonarta med färskriven ost och äggula
Senaste kommentarer