Måndag 17/1

Broströmmare* med gröna ärtor, rårörda lingon, smält smör och potatismos

Tisdag 18/1

Husets fiskgratäng med räkor och dill i hummersås samt citron, haricots verts och

kokt potatis

Onsdag 19/1

Fläskpannkaka med timjanbakat äpple, råkostsallad och lingon

Torsdag 20/1

Rotmos med rimmat fläskkött och korv samt krasse och skånsk senap

Fredag 21/1

Honungsglaserade revbensspjäll med balsamicosky, äppel-och ingefärachutney,

coleslawsallad och ugnsstekt potatis

Lördag 22/1

Polentastekt torskryggfilé med kall trädgårdsmästarsås, citron, semitorkade tomater

och kokt potatis

Söndag 23/1

Ljummen rostbiff med bearnaisesås, karamelliserad pärllök, sockerärter och stekt kulpotatis

 

Veckans alternativ:

Fläskmedaljonger med mild pepparsås, tomatsallad och friterad klyftpotatis

 

* Wallenbergare gjord på fläskfärs