Måndag 13/1
Biff à la Lindström med rödvinssås, kryddsmör, saltgurka och råstekt potatis

Tisdag 14/1
Havets Wallenbergare, smält smör, gröna ärtor, citron och potatismos

Onsdag 15/1
Helstekt fläskfilé serveras med råstekt potatis, ångade morötter och pepparsås

Torsdag 16/1
Mozzarellagratinerad kycklingfilé med potatismos och Gorgonzolasås

Fredag 17/1
Griljerade revbensspjäll serveras med kokt potatis, gräddsås och inlagd gurka

Lördag 18/1
Honungsmarinad skinkstek med rödkål, äppelmos, gräddsky och kokt potatis

Söndag 19/1
Fiskgratäng med räkor, vitvinssås, citron samt kokt potatis

Veckans alternativ: 

Rostbiff med potatissallad, rostad lök och pickles

Laxpaj med dillsås, grönsaker och citron

Bakad potatis med Skagenröra och citron

Ryggbiff med pommes frites, grillad tomat, lökringar och Bearnaisesås  149 kr

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad  99 kr

Camembert med hjortronsylt  69 kr