040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 13/1

Pannbiff med stekt lök, rödvinssky och kokt potatis

Tisdag 14/1

Stekt stillahavstorskfilé med sås Maximilian, citron, sockerärter och kokt potatis

Onsdag 15/1

Axoa- Spansk oxgryta serveras med rotfruktsstomp och haricots verts

Torsdag 16/1

Panerad benfri fläskkotlett med portvinsstuvade champinjoner, picklad purjolök och

stekt potatis

Fredag 17/1

Currystekt kycklingfilé med mango- och ingefärasås, wokgrönsaker och ris eller kokt potatis

Lördag 18/1

Friterad rödspätta med remouladsås, råkostsallad, citron och kokt potatis

Söndag 19/1

Skinkstek med konjaksdoftande gräddsky, äppelkompott, rostade rotfrukter och

råstekt potatis

 

 

Veckans alternativ:

Stekt rimmat fläsk med stuvad blomkål och kokt potatis