040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 20/7

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Tisdag 21/7

Stekt stillahavsspättafilé med saffran-och pernodsås, bakad tomat, broccoli och

kokt färskpotatis

Onsdag 22/7

Broströmmare* med potatismos, smält smör, gröna ärtor och rårörda lingon

Torsdag 23/7

Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Fredag 24/7

Helstekt kotlettrad med rödvinssky, bearnaisesås, purjolökspotatis och friterade

lökringar

Lördag 25/7

Stekt majskycklingbröst med kantarellsås, vinbärsgelé, pressgurka och hasselbackspotatis

Söndag 26/7

Friterad Alaskafilé med remouladsås, citron, gurksallad och kokt färskpotatis

 

Veckans alternativ:

Spaghetti med köttfärssås och riven italiensk hårdost

 

Veckans sallad:

Tonfisksallad med kokt ägg och Thousand Islanddressing

 

*Wallenbergare gjord på fläskfärs