Måndag 25/7

Broströmmare med potatismos, lingon, gröna ärtor och smält smör (Wallenbergare gjord på

fläskfärs)

Tisdag 26/7

Husets fisksoppa med räkor och aioli ELLER: Jordärtskockssoppa med bacon och gräslök

Pannkakor med sylt och grädde

Onsdag 27/7

Pepparrotskött på kalvrostbiff med varma grönsaker och kokt potatis

Torsdag 28/7

Panerad fläskschnitzel med paprika, lök och champinjoner samt fransk senapssky och

stekt potatis

Fredag 29/7

Oxfärsbiff med rökig tomatsås, basilikasmör, haricots verts och råstekt potatis

Lördag 30/7

Dillbakad torskfilé med kapris, rödbetor, smält smör, citron och kokt potatis

Söndag 31/7

Helstekt kotlettrad med choronsauce, rödvinssky, friterade lökringar och purjolökspotatis

 

Veckans alternativ:

Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor

 

Veckans sallad:

Rostbiff med potatissallad, pickles och rostad lök