Måndag 1/8
Toscansk kycklingfilé med spenat, cocktailtomat, oliver och kapris serveras med
potatismos
Tisdag 2/8
Panerad sejryggfilé med kall trädgårdsmästarsås, citron, gröna ärtor och kokt potatis
Onsdag 3/8
Zurichergryta – Strimlad skinkstek, champinjoner, lök, vitt vin, citron och grädde
serveras med ris eller kokt potatis
Torsdag 4/8
Kalvfärsbullar med grönpepparsås, picklad rödlök, vinbärsgelé samt potatis- och
palsternackspuré
Fredag 5/8
Ädelostgratinerad fläskmedaljong med portvinssås, bakad morot och råstekt potatis
Lördag 6/8
Viltfärslimpa med enbärsgräddsås, brynta chamoinjoner, lingon och kokt potatis
Söndag 7/8
Stekt stillahavsspättafilé med lökfräst bladspenat, citron, sherrysås och kokt potatis
Veckans alternativ:
Husets silltallrik med ägghalvor, kokt potatis, grovt bröd, smör och ost
Veckans sallad:
Caesarsallad med kyckling, bacon, parmesan och krutonger samt Caesardressing
Senaste kommentarer