Måndag 2/8

Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor

Tisdag 3/8

Laxpudding med smält smör, citron och gröna ärtor

Onsdag 4/8

Persiljejärpar med konjak-och kantarellsås, vinbärsgelé och potatismos

Torsdag 5/8

Currydoftande fläskgryta med äpple och purjolök serveras med ris eller kokt potatis

Fredag 6/8

Skånelåda. Fläskmedaljong, prinskorv, bacon, gräddstuvad potatis och rödvinssky

Lördag 7/8

Vildsvinsfärslimpa med portvinsstuvade champinjoner, rönnbärsgelé och stekt potatis

Söndag 8/8

Örtstekt kycklingklubba med potatisgratäng, gräddig grönpepparsky och rostade

rotfrukter

 

Veckans alternativ:

Friterad rödtunga Öresund. Bearnaisesås, sparris, räkor och pommes frites