040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 27/7

Panerad benfri fläskkotlett med gräddsky, äppelmos, rödkål och brynt kulpotatis

Tisdag 28/7

Stekt färsk sejfilé med gubbröra, smält smör, citron och kokt färskpotatis

Onsdag 29/7

Oxfärsbiff med rödvinssås, vitlökssmör, grön sparris och råstekt potatis

Torsdag 30/7

Kycklingspett marinerat på grekiskt vis med tzatziki, timjansky, olivsallad och

friterad klyftpotatis

Fredag 31/7

Boeuf Bourguignon- Fransk oxgryta med sidfläsk, champinjoner, syltlök och rött

vin serveras med potatismos

Lördag 1/8

Ädelostbakad laxfilé med sherrysås, bladspenat, citron och kokt färskpotatis

Söndag 2/8

Grillklubba av fläskkött med barbecuesås, grillad majs samt bakad potatis med örtsmör

 

Veckans alternativ:

Lammkorv, surkål, fransk potatissallad och senap

Veckans sallad:

Kycklingsallad med bacon, parmesan, krutonger och Caesardressing