Måndag 8/8

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Tisdag 9/8

Stekt sillflundra med hovmästarsås, hackad rödlök, lingon och potatismos

Onsdag 10/8

Pannbiff med stekt lök, rödvinssås, lingon och kokt potatis

Torsdag 11/8

Biff Stroganoff med smetana, inlagd gurka och ris eller kokt potatis

Fredag 12/8

Ostpanerade fläskmedaljonger med bacon och champinjoner samt tomatsås och ris

Lördag 13/8

Havets Wallenbergare på lax, sej och räkor serveras med kall stenbitsromsås, citron,

gröna ärtor och potatismos

Söndag 14/8

Kalkonbröst från Ingelsta Kalkon med Karl-Johansvampsås, vinbärsgelé, parisermorot

och stekt potatis

 

 

Veckans alternativ:

180 grams hamburgare med ost, tomat, rödlök, sallad, gurka och dressing samt pommes

frites

Veckans ”sallad”:

Bakad potatis med rökt kalkonbröst och grönsaker i krämig chilimajonnäs