Måndag 15/8

Högrevsgryta med kantareller, enbär och lingon serveras med gelé och kokt potatis

Tisdag 16/8

Fiskgratäng på sejryggfilé med räkor och champinjoner i hummersås samt kokt potatis,

citron och gröna ärtor

Onsdag 17/8

Köttbullar med gräddsås, lingon, inlagd gurka och potatismos

Torsdag 18/8

Bruna bönor med stekt fläsk och korv

Fredag 19/8

Marinerat kycklingbröst med sås på mango, ingefära, kokosmjölk och röd curry serveras

med ris och grönsaker

Lördag 20/8

Ångad torskfilé med skånsk senapssås, citron, varma grönsaker och kokt potatis

Söndag 21/8

Helstekt fläskfilé med potatisgratäng, konjakssås, pressgurka och haricots verts

 

Veckans alternativ:

Spaghetti med köttfärssås och riven italiensk färskost

 

Veckans sallad:

Tonfisksallad med kokt ägg och Thousand Island-dressing