040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 10/8

Kalvfärsbiff med basilikasmör, rökig tomatsky, haricots verts och potatismos

Tisdag 11/8

Husets fisksoppa med aioli och bröd. Pannkakor med sylt och grädde

Onsdag 12/8

Baconlindat kycklingbröst med apelsin- och rosmarinsås, purjolökspotatis och pressgurka

Torsdag 13/8

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Fredag 14/8

Panerad fläskschnitzel med kapris, ansjovis och citron samt rödvinssky, gröna ärtor och

stekt potatis

Lördag 15/8

Klassisk slottsstek med gräddsås, vinbärsgelé, varma grönsaker och kokt potatis

Söndag 16/8

Stekt stillahavsspättafilé med vitvinssås, potatismos, citron och rostade rotfrukter

 

Veckans alternativ:

Isterband med dillstuvad potatis, senap och rödbetor

 

Veckans sallad:

Fråga personalen