Måndag 16/8

Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Tisdag 17/8

Stekt sillflundra med potatismos, lingon, hovmästarsås och rödlök

Onsdag 18/8

Viltfärsbiff med enbärsgräddsås, vinbärsgelé, pressgurka och kokt potatis

Torsdag 19/8

Ärtsoppa med fläsk och korv ELLER: Husets gulaschsoppa. Pannkakor med sylt och grädde

Fredag 20/8

Kycklingbröst med färskost, soltorkad tomat, basilika och lufttorkad skinka samt

madeirasås och potatismos

Lördag 21/8

Spanjorskans fiskgratäng. Torskfilé, oliver, grillad paprika och cocktailtomat samt

sherrysås och kokt potatis

Söndag 22/8

Griljerade revbensspjäll med rostad majs, ugnsstekt potatis och två kalla såser

 

Veckans alternativ:

Spaghetti med köttfärssås och riven italiensk hårdost