Måndag 22/8
Italiensk högrevsgryta med vitt vin, apelsin,tomat och timjan serveras med potatismos
och vaxbönor
Tisdag 23/8
Citron- och purjolöksbakad hokifilé med vitvinssås, citron, broccoli och kokt potatis
Onsdag 24/8
Fetaostspäckad kalvfärsbiff med tzatziki, örtsky, grillade grönsaker och stekt potatis
Torsdag 25/8
Baconlindat kycklingbröst med bearnaise, skysås, purjolökspotatis och pressgurka
Fredag 26/8
Klassisk sjömansbiff med husets rödbetor
Lördag 27/8
Panerad sejryggfilé med sauce Maximilian, potatis- och selleripuré, citron och gröna ärtor
Söndag 28/8
Honungsgriljerade revbensspjäll med coleslawsallad, madeirasås och klyftpotatis
Veckans alternativ:
Fläskmedaljonger med mild pepparsås, torkade tranbär och pommes frites
Veckans sallad:
Insalata Caprese med lufttorkad skinka (Tomat, mozzarella, basilika och olivolja)
Senaste kommentarer