Måndag 22/8

Italiensk högrevsgryta med vitt vin, apelsin,tomat och timjan serveras med potatismos

och vaxbönor

Tisdag 23/8

Citron- och purjolöksbakad hokifilé med vitvinssås, citron, broccoli och kokt potatis

Onsdag 24/8

Fetaostspäckad kalvfärsbiff med tzatziki, örtsky, grillade grönsaker och stekt potatis

Torsdag 25/8

Baconlindat kycklingbröst med bearnaise, skysås, purjolökspotatis och pressgurka

Fredag 26/8

Klassisk sjömansbiff med husets rödbetor

Lördag 27/8

Panerad sejryggfilé med sauce Maximilian, potatis- och selleripuré, citron och gröna ärtor

Söndag 28/8

Honungsgriljerade revbensspjäll med coleslawsallad, madeirasås och klyftpotatis

 

Veckans alternativ:

Fläskmedaljonger med mild pepparsås, torkade tranbär och pommes frites

 

Veckans sallad:

Insalata Caprese med lufttorkad skinka (Tomat, mozzarella, basilika och olivolja)