Måndag 23/8
Oxgryta med rött vin,champinjoner, sidfläsk och rosmarin serveras med ris eller
kokt potatis
Tisdag 24/8
Husets panerade sejfilé med sauce Maximilian, varma grönsaker, citron och kokt potatis
Onsdag 25/8
Köttbullar med gräddsås, pressgurka, potatismos och rårörda lingon
Torsdag 26/8
Roslagsschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis
Fredag 27/8
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon
Lördag 28/8
Havets Wallenbergare på lax, torsk och räkor serveras med potatismos, hummersås,
broccoli, citron och kokt potatis
Söndag 29/8
Kalvstek provencale med jägarsås, inlagd gurka, vinbärsgelé och råstekt potatis
Veckans alternativ:
Asiatisk kycklinggryta med kokosmjölk,ingefära, röd curry och grönsaker
serveras med ris
Senaste kommentarer