Måndag 23/8

Oxgryta med rött vin,champinjoner, sidfläsk och rosmarin serveras med ris eller

kokt potatis

Tisdag 24/8

Husets panerade sejfilé med sauce Maximilian, varma grönsaker, citron och kokt potatis

Onsdag 25/8

Köttbullar med gräddsås, pressgurka, potatismos och rårörda lingon

Torsdag 26/8

Roslagsschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis

Fredag 27/8

Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon

Lördag 28/8

Havets Wallenbergare på lax, torsk och räkor serveras med potatismos, hummersås,

broccoli, citron och kokt potatis

Söndag 29/8

Kalvstek provencale med jägarsås, inlagd gurka, vinbärsgelé och råstekt potatis

 

Veckans alternativ:

Asiatisk kycklinggryta med kokosmjölk,ingefära, röd curry och grönsaker

serveras med ris