Måndag 29/8

Baconspäckad köttfärslimpa med fransk senapssås, vinbärsgelé, brysselkål och

kokt potatis

Tisdag 30/8

Lasagne med kallrökt lax, bladspenat och vermouthsås samt citron och tomatsallad

Onsdag 31/8

Panerad fläskschnitzel med citron, ansjovis och kapris samt rödvinssås, gröna ärtor

och stekt potatis

Torsdag 1/9

Axoa – Baskisk oxgryta serveras med potatismos och haricots verts

Fredag 2/9

Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, skysås och sockerbrynt kulpotatis

Lördag 3/9

Stekt panerad kummelfilé med remouladsås, citron, kronärtskockssallad och kokt potatis

Söndag 4/9

Kycklingsteak med portvinssås, karamelliserad pärllök, baconlindad sparris och potatismos

 

Veckans alternativ:

Kalvlever Suédoise – Gräddsås, lingon, pressgurka och kokt potatis

 

Veckans sallad:

Cobbsallad – Kyckling, avokado, bacon, ägg, grönsaker och ädelostdressing