Prishöjning fr.o.m. 1/9
Måndag 28/8
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon
Tisdag 29/8
Husets fisksoppa med saffran, räkor, aioli och nybakat bröd och pannkakor med sylt och grädde
Onsdag 30/8
Lammfärsbiff med fetostcremé, varma grönsaker, rödvinssås och klyftpotatis
Torsdag 31/8
Kokt kalv i dillsås med morot och palsternacka och kokt potatis
Fredag 1/9
Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt kulpotatis och skysås
Lördag 2/9
Fiskgratäng med räkor, sparris och cocktailtomat samt citron och potatismos
Söndag 3/9
Honungbakad kalkonstek med tomatsallad, vitvinssås och rostad delikatesspotatis
Veckans alternativ:
Tortelloni med kallrökt lax och bladspenat i krämig sås
Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
Veckans sallad:
Grekisk sallad – Fetaost, tomat, gurka, rödlök och oliver
Pris: 96:- Fr.o.m. 1/9 109:-
Restaurangkort/Lunchkort som laddas med minst 800:-
Lunch 89:- Fr.o.m. 1/9 101:-
Senaste kommentarer