Prishöjning fr.o.m. 1/9

Måndag 28/8
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Tisdag 29/8
Husets fisksoppa med saffran, räkor, aioli och nybakat bröd och pannkakor med sylt och grädde

Onsdag 30/8
Lammfärsbiff med fetostcremé, varma grönsaker, rödvinssås och klyftpotatis

Torsdag 31/8
Kokt kalv i dillsås med morot och palsternacka och kokt potatis

Fredag 1/9

Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt kulpotatis och skysås

Lördag 2/9
Fiskgratäng med räkor, sparris och cocktailtomat samt citron och potatismos

Söndag 3/9
Honungbakad kalkonstek med tomatsallad, vitvinssås och rostad delikatesspotatis

Veckans alternativ:

Tortelloni med kallrökt lax och bladspenat i krämig sås

Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor

Veckans sallad:
Grekisk sallad – Fetaost, tomat, gurka, rödlök och oliver

Pris: 96:- Fr.o.m. 1/9 109:-
Restaurangkort/Lunchkort som laddas med minst 800:-
Lunch 89:- Fr.o.m. 1/9 101:-