040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 24/8

Kålpudding med rårörda lingon, sås och kokt potatis

Tisdag 25/8

Bakad Stillahavstorskfilé med sås på kokosmjölk, ingefära och röd curry serveras med

broccoli och kokt potatis

Onsdag 26/8

Italiensk kalvgryta med vitt vin, apelsin, tomat och timjan serveras med potatismos

Torsdag 27/8

Halstrad kassler med champinjonsås, sparrissallad och stekt potatis

Fredag 28/8

Biff stroganoff med saltgurka, smetana och ris eller kokt potatis

Lördag 29/8

Ugnsstekt kycklingklubba med gräddsås, vinbärsgelé, pressgurka och kokt potatis

Söndag 30/8

Panerad koljafilé med kall räk- och romsås, citron, gröna ärtor och kokt potatis

 

Veckans alternativ:

Blodkorv med bacon, lingonsylt och kålsallad

 

Veckans sallad:

Fråga personalen