Måndag 30/8
Ostgratinerad falukorv med picklessås, potatismos samt tomat-och rödlökssallad
Tisdag 31/8
Ångad torskfilé med ägg- och persiljesås, citron, varma grönsaker och kokt potatis
Onsdag 1/9
Högrevsfärsbiff med persiljesmör, bacon, gräslök, rödvinssås och potatismos
Torsdag 2/9
Rotmos med rimmad fläskbog och korv samt persiljeolja
Fredag 3/9
Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, skysås och sockerbrynt kulpotatis
Lördag 4/9
Stekt kummelfilé med bacon, champinjoner och salladslök serveras med smält smör
samt potatis- och jordärtskockspuré
Söndag 5/9
Rådjursfärslimpa med timjangräddsky, råstekt potatis, brysselkål oc rårörda vinbär
Veckans alternativ:
Entrecote med bearnaisesås, pommes frites och friterade lökringar
Senaste kommentarer