Måndag 6/9
Helstekt kotlettrad med örtgräddsås, vinbärsgelé, potatismos och picklad rödlök
Tisdag 7/9
Laxpudding med gröna ärtor, citron och smält smör
Onsdag 8/9
Höstgryta på fransyska med enbär, svamp och lingon serveras med rotfruktsstomp och
haricots verts
Torsdag 9/9
Baconspäckad kalvfärslimpa med jordärtskockssås, äpple, purjo och råstekt potatis
Fredag 10/9
Panerad fläskschnitzel med ansjovis, kapris och citron samt stekt potatis, skysås och
ärtor
Lördag 11/9
Ångad torskfilé med smält smör, hackat ägg, räkor och riven pepparrot samt
sockerärtor och kokt potatis
Söndag 12/9
Cidermarinerad fläskkarré med gräddsky, äppelmos, baconfräst brysselkål och
kokt potatis
Veckans alternativ:
Tagliatelle med rökt skinka i broccolisås
Senaste kommentarer