Måndag 6/9

Helstekt kotlettrad med örtgräddsås, vinbärsgelé, potatismos och picklad rödlök

Tisdag 7/9

Laxpudding med gröna ärtor, citron och smält smör

Onsdag 8/9

Höstgryta på fransyska med enbär, svamp och lingon serveras med rotfruktsstomp och

haricots verts

Torsdag 9/9

Baconspäckad kalvfärslimpa med jordärtskockssås, äpple, purjo och råstekt potatis

Fredag 10/9

Panerad fläskschnitzel med ansjovis, kapris och citron samt stekt potatis, skysås och

ärtor

Lördag 11/9

Ångad torskfilé med smält smör, hackat ägg, räkor och riven pepparrot samt

sockerärtor och kokt potatis

Söndag 12/9

Cidermarinerad fläskkarré med gräddsky, äppelmos, baconfräst brysselkål och

kokt potatis

 

Veckans alternativ:

Tagliatelle med rökt skinka i broccolisås