Måndag 5/9
Persiljejärpar med gräddsås, inlagd gurka, lingon och kokt potatis
Tisdag 6/9
Senapsstekt sillflundra med konjakslingon, smält smör och potatispuré
Onsdag 7/9
Krämig kycklingfilégryta med champinjoner, paprika och grädde serveras med ris och
gröna ärtor
Torsdag 8/9
Rotmos med rimmad fläskbog och köttkorv, grov senap och krasse
Fredag 9/9
Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kokt potatis
Lördag 10/9
Rådjursfärsbiff med viltgräddsås, rönnbärsgelé, varma grönsaker och potatismos
Söndag 11/9
Ost- och spenatgratinerad torskrygg med tomatiserad vitvinssås, citron och kokt potatis
Veckans alternativ:
Husets ost- och skinkpaj med sallad och Rhode Island-dressing
Veckans sallad: Sallad Nicoise – Tonfisk, kokt ägg, oliver, kall potatis, sardeller,
grönsaker och klar dressing
Senaste kommentarer