Måndag 5/9

Persiljejärpar med gräddsås, inlagd gurka, lingon och kokt potatis

Tisdag 6/9

Senapsstekt sillflundra med konjakslingon, smält smör och potatispuré

Onsdag 7/9

Krämig kycklingfilégryta med champinjoner, paprika och grädde serveras med ris och

gröna ärtor

Torsdag 8/9

Rotmos med rimmad fläskbog och köttkorv, grov senap och krasse

Fredag 9/9

Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kokt potatis

Lördag 10/9

Rådjursfärsbiff med viltgräddsås, rönnbärsgelé, varma grönsaker och potatismos

Söndag 11/9

Ost- och spenatgratinerad torskrygg med tomatiserad vitvinssås, citron och kokt potatis

 

Veckans alternativ:

Husets ost- och skinkpaj med sallad och Rhode Island-dressing

 

Veckans sallad: Sallad Nicoise – Tonfisk, kokt ägg, oliver, kall potatis, sardeller,

grönsaker och klar dressing