Måndag 4/9
Persiljejärpar med gräddsås, inlagd gurka, lingon och kokt potatis
Tisdag 5/9
Fiskgratäng på koljafilé med räkor och cocktailtomater, dillsås, citron och potatismos
Onsdag 6/9
Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt kulpotatis och skysås
Torsdag 7/9
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis ELLER Klassisk lasagne med tomatsallad
Fredag 8/9 Wallenbergare med potatismos, lingon, gröna ärtor och smält smör
Lördag 9/9
Panerad torsk med kall trädgårdsmästarsås, citron, varma grönsaker och kokt potatis
Söndag 10/9
Panerad fläskschnitzel med citron, ansjovis och kapris samt rödvinssås, gröna ärtor och stekt potatis

Veckans alternativ:

Kalvlever suedoise gräddsås, lingon, pressgurka och kokt potatis

Veckans sallad:

Cobb sallad – avokado, bacon, ägg, kyckling, grönsaker och ädelostdressing